контакт

локација

АДРЕСА

Адреса: Манастир Ћелије, 14224 Лајковац
Телефон: 014/34-33-507

Детаљније

Aко се иде из правца Београда Ибарском магистралом, после проласка поред Лазаревца, наилази се на скретање за Лајковац, а ту се налази и OMV пумпа, али се не скреће за Лајковац, него се продужи магистралом ка Љигу за још око 1,5 км и ту се после знака МАНАСТИР ЋЕЛИЈЕ скрене у улицу лево и дође до манастира.

Из правца Ваљева после проласка кроз Лајковац, на укључењу на Ибарску магистралу код OMV пумпе скрене се десно ка Љигу и након 1,5 км код знака МАНАСТИР ЋЕЛИЈЕ се скрене у улицу лево и стиже се до манастира.

Кад се иде из правца Љига, после скретања за Боговађу, продужи се и кад се из Жупањца улази у село Ћелије, после знака МАНАСТИР ЋЕЛИЈЕ скрене су у улицу десно иза једног билборда, и стиже се до манастира.

ГУГЛ МАПЕ

Тренутно је на Гугл Мапама уцртана путања која не води директно до манастира, већ до споменика Димитрију Туцовићу који се налази пола километра изнад манастира Ћелије, тако да се као алтернатива препоручује једна друга апликација: MAPS.ME која лепо ради и која води тачно до манастира. Може се преузети за Android и за iOS.

поставите питање: